Wat is er mogelijk?

Eigen composities afgestemd op de voorstelling
Het kan zijn dat door de theatermakers al songteksten geschreven zijn voor de voorstelling, maar dat muziek nog ontbreekt. In dat geval zullen Joël en Dayenne rondom deze teksten muziek componeren. Omdat het van belang is dat deze muziek qua sfeer goed aansluit bij het stuk, zal het script doorgenomen worden en de muziek hierop afgestemd worden.
Anderzijds kan het ook het geval zijn dat er al een muzikale basis aanwezig is. In dat geval zal JoDa voortborduren op deze basis en het arrangement zodanig verder bewerken dat de sfeer overeind blijft.

Van klein tot groot
Waar de ene scène vraagt om een sobere muzikale ondersteuning, heeft de andere scène juist een vrolijk uptempo lied nodig. Doordat Joël en Dayenne meerdere instrumenten bespelen, zelf de zang voor hun rekening nemen en tevens gebruik maken van effecten is het mogelijk om zowel zeer intieme als uitbundige muziek te vertonen.

Van achtergrondmuziek tot dansmuziek
Het kan zijn dat er gedanst wordt in de toneelvoorstelling of dat achtergrondmuziek gewenst is voorafgaand of na de voorstelling. Geen probleem! Ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Geluidsopnames gecombineerd met live muziek
Soms kan het mooier zijn om een bestaande opname wél te gebruiken. In die gevallen is het ook een optie om de bestaande geluidsopname te combineren met live aanvulling van instrumenten en/of zang. Op die manier wordt de muziek die wordt afgespeeld nog extra versterkt.